Szakmai Webinar Szakmai Webinar

A Webtown szakmai webinárt tart a pénzügyi szektor szereplői számára.

A Webtown, mint a piacvezető, nyílt forráskódú Liferay portál szakértője szakmai webinárt rendez, ahol bemutatásra kerülnek a szektor szereplői számára érdekes, innovációs fejlemények, valamint a hordozható eszközök növelvő jelentősége.

Az alábbi témák a pénzügyi informatika világában ugyanolyan jelentőséggel bírnak, mint bármelyik más iparágban, de a piac speciális jellegéből adódóan jóval nagyobb odafigyelést és tervezést igényelnek.

A webináron szó lesz:

  • a különböző látogatói célcsoportok célzott tartalmi és funkcionális kiszolgálásáról,
  • a Liferay funkcionalitásainak kiaknázásáról,
  • a pénzügyi informatikában rejlő lehetőségekről, fejlesztői trendekről,
  • valamint arról, miként képes egy szervezet versenyelőnyt kovácsolni a gyorsan változó piaci igényekből.

A webinár időpontja: 2015. június 10. 16:00-17:00

A webinárra az alábbi linken tud regisztrálni.

missing-image

Liferay - Nagyvállalati portálrendszer

A Liferay Portal egy vállalati webes platform olyan üzleti megoldások építésére, amik azonnali eredményeket és hosszú távon is jelentős megtérülést hoznak. Egy megoldásban egyesíti a dobozos szoftverek és a fejlesztési keretrendszerek előnyeit. A Liferay portál standard módon támogat rengeteg olyan portál funkciót és integrációs lehetőséget, amelynek segítségével sok fejlesztési munkát megspórolhatunk egy portál elkészítésénél. A fentieken túl, könnyű továbbfejlesztési lehetőséget kínál a fejlesztők számára.

 
missing-image

Webtown a Liferay Magyarország első hivatalos partnere

2010 tavaszán a Liferay Magyarország Kft. első hivatalos partnere lettünk. A silver partneri szint megszerzése óta kiemelt figyelmet szentelünk csapatunk szakmai fejlődésére és a Liferay legakítvabb partnereként azóta már számtalan helyen bizonyíthattuk szakértelmünket. 

 

Ügyfeleink Ügyfeleink

Hírek Hírek

A WEBTOWN a Liferay GOLD partnere lett, elsőként a régióban!

 

 

Régóta tartó sikeres együttműködésünk eredményeként 2013 júniusától a Webtown Magyarországon egyedüliként a Liferay GOLD partneri fokozatába lépett elő.

 

Ennek a szűk klubnak a Közép-Kelet Európai régióban mindösszesen egy tagja van a Webtown mellett, világszerte is mindösszesen 29 vállalat rendelkezik ezzel a partneri fokozattal.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy többéves sikeres munkánkat a Liferay GOLD partneri fokozatával koronázhattuk meg. 

2013.06.13.