Szolgáltatásaink

Liferay portál és fejlesztés

A Liferay Portal egy vállalati webes platform olyan üzleti megoldások építésére, amik azonnali eredményeket és hosszú távon is jelentős megtérülést hoznak. Egy megoldásban egyesíti a dobozos szoftverek és a fejlesztési keretrendszerek előnyeit.

missing-image

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztéseink során az ügyfél igénytől és a megvalósítandó feladattól függően a Java SE és Java EE vagy PHP platformokon készítjük programjainkat.

missing-image

WebKoktél weblap-csomag

Egy weblapot létrehozni és üzemeltetni nem könnyű. Ezt felismerve döntöttük el, hogy egy rendkívül könnyen kezelhető, minőségi csomagot készítünk, mely tartalmaz minden fontos elemet, amire egy weblapnak szüksége lehet. A WebKoktél weblap-csomagot úgy állítottuk össze, hogy mindent megadjon Önnek, amire a hatékony internetes jelenléthez szüksége lehet.

missing-image

Honlapkészítés

Kiforrott technológia, kreatív tervek, pontos specifikálás, megbízható üzemeltetés és support. Hogy a kész weblap ne csak egy legyen az interneten elérhető sok millió weboldal között.

missing-image

Rendszerintegráció

Az elmúlt évek során számtalan projektben vált szükségessé, hogy alkalmazásainkat különböző rendszerekkel hangoljuk össze, adatokat lehetőleg egy helyen tároljuk és a szükséges funkciókat minden esetben az erre legalkalmasabb célrendszerekben érhessék el a felhasználók.

missing-image

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan fejlesztési folyamat, mely a teljes honlapot érinti, beleértve a programozást, a felépítés és a szövegezését is. Célja egy a keresők rangsorolási szempontjait figyelembevevő honlap kialakítása.

missing-image

Webdesign

Habár egy honlap megjelenése rendkívül fontos, a webdesign nem csak a megjelenésről szól. Nem elég a látogatókat az oldalunkra vonzani, ott is kell tartani őket. Erre legtöbbször csak másodpercek állnak rendelkezésünkre, és ebben fontos szerepet játszik a megjelenésen kívül a felépítés, átláthatóság, használhatóság.

missing-image

Kérdése van? Kérdése van?

Suggestions
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863