missing-image

Liferay - Nagyvállalati portálrendszer

A Liferay Portal egy vállalati webes platform olyan üzleti megoldások építésére, amik azonnali eredményeket és hosszú távon is jelentős megtérülést hoznak. Egy megoldásban egyesíti a dobozos szoftverek és a fejlesztési keretrendszerek előnyeit. A Liferay portál standard módon támogat rengeteg olyan portál funkciót és integrációs lehetőséget, amelynek segítségével sok fejlesztési munkát megspórolhatunk egy portál elkészítésénél. A fentieken túl, könnyű továbbfejlesztési lehetőséget kínál a fejlesztők számára.

 
missing-image

Webtown a Liferay Magyarország első hivatalos partnere

2010 tavaszán a Liferay Magyarország Kft. első hivatalos partnere lettünk. A silver partneri szint megszerzése óta kiemelt figyelmet szentelünk csapatunk szakmai fejlődésére és a Liferay legakítvabb partnereként azóta már számtalan helyen bizonyíthattuk szakértelmünket. 

 

Ügyfeleink Ügyfeleink

Hírek Hírek

A WEBTOWN a Liferay GOLD partnere lett, elsőként a régióban!

Régóta tartó sikeres együttműködésünk eredményeként 2013 júniusától a Webtown Magyarországon egyedüliként a Liferay GOLD partneri fokozatába lépett elő. Ennek a szűk klubnak a Közép-Kelet Európai régióban mindösszesen egy tagja van a Webtown mellett, világszerte is mindösszesen 29 vállalat rendelkezik ezzel a partneri fokozattal. Büszkék vagyunk rá, hogy többéves sikeres munkánkat a Liferay GOLD partneri fokozatával koronázhattuk meg.

2013.06.13.