Szolgáltatásaink

Liferay portál és fejlesztés

A Liferay Portal egy vállalati webes platform olyan üzleti megoldások építésére, amik azonnali eredményeket és hosszú távon is jelentős megtérülést hoznak. Egy megoldásban egyesíti a dobozos szoftverek és a fejlesztési keretrendszerek előnyeit.

missing-image

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztéseink során az ügyfél igénytől és a megvalósítandó feladattól függően a Java SE és Java EE vagy PHP platformokon készítjük programjainkat.

missing-image

WebKoktél weblap-csomag

Egy weblapot létrehozni és üzemeltetni nem könnyű. Ezt felismerve döntöttük el, hogy egy rendkívül könnyen kezelhető, minőségi csomagot készítünk, mely tartalmaz minden fontos elemet, amire egy weblapnak szüksége lehet. A WebKoktél weblap-csomagot úgy állítottuk össze, hogy mindent megadjon Önnek, amire a hatékony internetes jelenléthez szüksége lehet.

missing-image

Honlapkészítés

Kiforrott technológia, kreatív tervek, pontos specifikálás, megbízható üzemeltetés és support. Hogy a kész weblap ne csak egy legyen az interneten elérhető sok millió weboldal között.

missing-image

Rendszerintegráció

Az elmúlt évek során számtalan projektben vált szükségessé, hogy alkalmazásainkat különböző rendszerekkel hangoljuk össze, adatokat lehetőleg egy helyen tároljuk és a szükséges funkciókat minden esetben az erre legalkalmasabb célrendszerekben érhessék el a felhasználók.

missing-image

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan fejlesztési folyamat, mely a teljes honlapot érinti, beleértve a programozást, a felépítés és a szövegezését is. Célja egy a keresők rangsorolási szempontjait figyelembevevő honlap kialakítása.

missing-image

Webdesign

Habár egy honlap megjelenése rendkívül fontos, a webdesign nem csak a megjelenésről szól. Nem elég a látogatókat az oldalunkra vonzani, ott is kell tartani őket. Erre legtöbbször csak másodpercek állnak rendelkezésünkre, és ebben fontos szerepet játszik a megjelenésen kívül a felépítés, átláthatóság, használhatóság.

missing-image

Kérdése van? Kérdése van?

Suggestions
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863