Rendszerintegráció

Az elmúlt évek során számtalan projektben vált szükségessé, hogy alkalmazásainkat különböző rendszerekkel hangoljuk össze.  Az ügyfelek kényelme és hatékony munkavégzése kapcsán az esetek nagy részében fontos követelmény, hogy az adatokat lehetőleg egy helyen tároljuk és a szükséges funkciókat minden esetben az erre legalkalmasabb célrendszerekben érhessék el a felhasználók.

PHP és JAVA-s divízónk esetében egyaránt kiemelt szerepe van a külső rendszerekkel való együttműködésnek.

 

Munkánk során leggyakrabban:

  • vállalatirányítási rendszerekkel

  • irat- és dokumentumkezelési rendszerekkel

  • címtárakkal

  • egyedi fejlesztésű szoftverekkel

kapcsoljuk össze az általunk készített szoftvereket

 

PHP alapú projektjeink során a legtöbb esetben Webáruházak fejlesztésénél kapcsolódtunk back-office rendszerekhez. Ilyenkor a termékek, egyedi árak, raktárkészletek és számlák kezelése az ügyviteli rendszerrel összehangolva történt. Sok esetben volt szükség online fizetés megvalósítására is, melyet olyan ismert felületekhez kapcsolódva oldottunk meg, mint az OTP, a K&H, vagy a CIB Bank rendszere, valamint a PayPal, illetve az Abaqoos online fizetést lebonyolító programjai.

JAVA, illetve specifikusan Liferay fejlesztési projektjeink esetén több esetben is külső rendszerekkel kellett együttműködni, jellemzően az authentikáció és speciális külső adatforrásokkal történő kommunikáció miatt.

Néhány ismert név, melyekkel együttműködve biztosítani tudtuk, hogy ügyfeleink és az ő felhasználóik egyaránt a lehető legkényelmesebben használhassák az általunk fejlesztett szoftvereket:

SAP, Microsoft Navision, Expanda, EMC Document, Apolló, Servantes, Magyarország.hu.

Kérdése van? Kérdése van?

Kérdése van?
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1116 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863