Honlapkészítés

Honlapot ma már sokan készítenek. Azonban honlap és honlap között akkora különbség van, mint egy kisgyermek rajza és egy festőművész alkotása között.

1999 óta készítünk honlapokat. Értünk hozzá.

A honlapkészítés összetett munka, bonyolult folyamat, sok terület ismeretét igényli. Tisztában kell lenni a technika aktuális vívmányaival, a legújabb trendekkel.  Olyan arculatot kell tervezni, amely nem csak egyedi és ízléses, de átláthatósága, használhatósága, kezelhetősége is tökéletes (webdesign).
A honlapkészítés egyik igen fontos része ma már a keresőoptimalizálás.
A tartalmakat pedig, egyre több nyelven kell publikálni. A Webtown rendszerei mindezt támogatják.
A honlapkészítés terén szerzett több mint 10 éves tapasztalatát nyújtja Önnek minden egyes projekt során.

Az általunk készített honlapok felépítése maximálisan alkalmazkodik az Ön elképzeléseihez. A munka legelső fázisa nálunk nem a fejlesztés. A honlapkészítés első, mindent megalapozó lépése a tervezés. Önnel együtt közös munkával tervezzük meg a honlap számára legjobb felépítést, a legjobb designt, a legjobb struktúrát, a legjobb rendszert.

A közösen elkészített tervekre alapozva indulhat maga a fejlesztés, mely a tartalom feltöltése után sem ér véget. A Webtown hatékony segítséget nyújt Önnek az üzemeltetés és a keresőoptimalizálás terén, és akkor is, ha a későbbiekben tovább szeretné fejleszteni weblapját.

Kérdése van? Kérdése van?

Kérdése van?
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1116 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863