WebKoktél Weblap-csomag

Egy weblapot létrehozni és üzemeltetni nem könnyű.
Ezt felismerve döntöttük el, hogy egy rendkívül könnyen kezelhető, minőségi csomagot készítünk, mely tartalmaz minden fontos elemet, amire egy weblapnak szüksége lehet.
A WebKoktél weblap-csomagot úgy állítottuk össze, hogy mindent megadjon Önnek, amire a hatékony internetes jelenléthez szüksége lehet.

A WebKoktél weblap-csomag tartalma: 

 

  • egyedi, minőségi design

  • online tartalomszerkesztés

  • menüszerkesztő

  • online üzenetküldő

  • felhasználókezelés

  • fájlfeltöltés

  • beágyazható galériák

  • három nyelven publikálható tartalom!

 

A WebKoktél weblap-csomaghoz minden esetben az Ön igényei szerint készítünk egyedi, átgondolt design-t. A grafikai tervezés során szakembereink sokéves tapasztalatukkal, mérnöki precizitásukkal és művészi kreativitásukkal állnak az Ön szolgálatára.

Weblapjának felépítését tetszés szerint módosíthatja, a menürendszert Ön szerkesztheti, így bármikor jut eszébe új ötlet, a WebKoktél weblap-csomag segít Önnek, hogy tudathassa a világgal.
Elképzeléseinek csupán a WebKoktél weblap-csomag grafikai keretei szabnak határt.

Weblapjának tartalmát bárhol és bármikor szerkesztheti, módosíthatja, ehhez nem kell más, csak internetkapcsolat, egy számítógép, és máris elérheti a WebKoktél weblap-csomag szerkesztőfelületét.

Fájlokat, képeket szeretne weblapján elérhetővé, letölthetővé tenni? 
Semmi mást nem kell csinálnia, csak bejelentkezni a WebKoktél weblap-csomag szerkesztőfelületére és saját gépéről feltölteni weblapjára a kívánt dokumentumot vagy képet, majd publikálni azt a nagyvilág számára, és már készen is van!

Nem kell aggódnia, hogy weblapjának minden tartalma illetéktelenek kezébe juthat!
A WebKoktél weblap-csomag felhasználókezelése gondoskodik róla, hogy csak a megosztani kívánt tartalom legyen publikus az internetezők számára, más tartalmakat nyugodtan megtarthat magának, ezeket csak adminisztrátori bejelentkezés után tekintheti meg!

Amennyiben nem csak magyar nyelvterületen szeretne érvényesülni, idegen nyelveket is támogató tartalomszerkesztőnk segíti munkáját.
A WebKoktél weblap-csomag a magyar mellett 2 egyéb nyelven történő tartalomfeltöltésre biztosít felületet, hogy külföldi partnereinek csak a megfelelő nyelvet kelljen kiválasztania, és máris böngészhessék az Ön által publikált, értékes tartalmat!

Kérdése van? Kérdése van?

Kapcsolatfelvétel
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863