Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztéseink során az ügyfél igénytől és a megvalósítandó feladattól függően a Java SE és Java EE vagy PHP platformokon készítjük szoftvereinket. A JAVA fejlesztés során vastag és vékony kliensű alkalmazásokat egyaránt készítünk.

A Webtown a PHP programnyelvhez kapcsolódó fejlesztési projektjeit 2007 óta a Symfony keretrendszerre alapozva végzi.

A Symfony egy vállalati környezetre tervezett, nyílt forráskódú PHP keretrendszer. Komplex, széleskörű igényeket elégít ki, fejlesztését a professzionális hozzáállás jellemzi, így elősegíti a robusztus webalkalmazások létrehozását. Fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettek a tervezésre, a bevált gyakorlatok alkalmazására, a letisztult felépítésre, az olvasható kód írására, az automatikus tesztelésre, a dokumentálásra és a közösség bevonására is, ezekkel garantálva a Symfony tartós sikerét, hogy a fejlesztők és az ügyfelek egyaránt szívesen alkalmazzák, ezzel az egyik vezető PHP keretrendszerré váljon.

Nagyvállalatok is több esetben választották a Symfony-t nagy látogatottságú portálok kiszolgálására (pl. Yahoo! Bookmarks, Verbatim, Daily motion).

A Webtown az elmúlt években a Symfony keretrendszerre alapozva több saját fejlesztésű modult hozott létre. Moduljainkra építve rövid idő alatt, kiváló minőségű weboldalakat készítünk.

Kérdése van? Kérdése van?

Kérdése van?
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1116 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863