Referenciáinkról Bővebben Referenciáinkról Bővebben

Reflex Fordítóiroda

php ,  flash ,  honlapkészítés ,  szoftverfejlesztés ,  html ,  webdesign ,  mysql ,  symfony ,  pdf ,  cms ,  ajax ,  webtown ,  javascript ,  kereső ,  felhasználóiregisztráció ,  css ,  keresőoptimalizálás

A Reflex Fordítóiroda online rendszerének megújításába 2010 tavaszán kezdtünk bele és a nyár közepén egy teljesen friss, korszerű, rendkívül informatív webes rendszert adtunk át megrendelőnknek.

A www.reflex.hu megújításánál rendkívül hasznos segítséget kaptunk a Reflex Fordítóirodától, hosszú és alapos tervezési időszak előzte meg a fejlesztést.

A Reflex életében kiemelt jelentőssége van az online jelenlétnek, a felhasználók tájékoztatására több webes felület készült, maga az anyaoldal, a www.reflex.hu pedig szinte minden témában tájékoztatja a látogatókat, ami csak felmerülhet egy fordítóirodával kapcsolatban.

Az oldal alapjául a Webtown CMS rendszere szolgált, melyet egyedi felhasználókezeléssel, ajánlatkezeléssel, online fizetési felülettel egészítettünk ki, valamint fordítóirodához méltóan a portál nem egy, nem kettő, hanem rögtön hat nyelven érhető el.

A látogatókat rendkívül informatív szöveges tartalmak szolgálják ki, lehetőség van online árajánlatkérésre, partneri regisztrációra, a megrendelések ellenértékének online banki felületen történő rendezésére, az adminisztrátorok és az oldal egyéb szerkesztői számára pedig sokrétű, hasznos háttér-funkciók állnak rendelkezésre a Reflex Fordítóiroda gördülékeny üzemeltetésének segítése érdekében.

forward to page

Kérdése van? Kérdése van?

Kérdése van?
Az alábbi űrlap segítségével küldhet nekünk üzenetet
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863