Referenciáinkról Bővebben Referenciáinkról Bővebben

Jogászbázis

php ,  flash ,  honlapkészítés ,  szoftverfejlesztés ,  webdesign ,  symfony ,  ajax ,  kereső ,  felhasználóiregisztráció

A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi kiadója. Az ő megrendelésükre készült Jogászbázis egy kifejezetten a jogi pályára célzott álláshirdető portál.

A Közgazdasági és Jogi Kiadót 1955-ben alapították, míg a Kerszöv Computer Kft. 1993-ban jött létre, és 1998-ban egyesültek KJK-Kerszöv Jogis és Üzleti Kiadó Kft. néven, amely 2006 január 1-jétől Complex Kiadó névre változott. A cég tulajdonosa a Wolters Kluwer hollandiai székhelyű nemzetközi kiadóvállalat.

A cég állásközvetítéssel és munkapiaci részvétellel foglalkozik. Mindehhez nyújt számukra nagy segítséget az általunk tervezett, több egyedi fejlesztéssel rendelkező weboldal. A honlap tartalmaz egy felhasználókezelő, felhasználói regisztrációt lehetővé tevő modult.
A hirdetők a portálon a hirdetésfeladás mellett kérhetnek hozzáférést az önéletrajz-adatbázishoz is, az ezekhez szükséges fizetést a weboldalon keresztül is intézhetik.

forward to page

Kérdése van? Kérdése van?

Kérdése van?
Az alábbi űrlap segítségével küldhet nekünk üzenetet
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863