Referenciáinkról Bővebben Referenciáinkról Bővebben

GLOCOBOO

flash ,  honlapkészítés ,  szoftverfejlesztés ,  html ,  webdesign ,  mysql ,  symfony ,  cms ,  ajax ,  javascript ,  kereső ,  felhasználóiregisztráció ,  fórum ,  css ,  paypal

2009 decemberében indult éles üzemben a www.globalcompanybook.com , egy kifejezetten cégek számára tervezett közösségi portál. Magyarországon egyedülálló és világszerte is igen ritka vállalkozásról van szó a GloCoBoo esetében.

A fejlesztést hónapokig tartó tervezés, dokumentálás előzte meg.

Erre építkezve készült el ez a rendkívül összetett portál, melyen felhasználókezelés, vállalati regisztráció, cégkereső, galériák, klubok, fórumok, vállalati microsite-ok, portálon belüli üzenetkezelés, meghívóküldés, kétnyelvű felület és a Webtown CMS rendszere egyaránt megtalálható, mindezek mellett rengeteg mindenre kiterjedő külön adminisztrációs felületet fejlesztettünk a portál működtetéséhez, tranzakciókezeléssel, bannerkezeléssel, hírlevélküldővel.

A cégoperátorok számára biztosított kreditvásárlási lehetőséghez a felületet a K&H Bank rendszerével együttműködve valósítottuk meg, de a rendszert felkészítettük a PayPal fizetés működtetésére is.

forward to page

Kérdése van? Kérdése van?

Kérdése van?
Az alábbi űrlap segítségével küldhet nekünk üzenetet
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863