Keresőoptimalizálás (SEO - Search Engine Optimization)

keresőoptimalizálás célja, hogy honlapja minél jobb helyezést érjen el a keresők találati 
listáján. Az internetezők nagy többsége a Google-t használva keres információkat, termékeket és szolgáltatásokat, ezért ha honlapja a keresők találati listáján jó helyezést ér el, azzal látogatói, potenciális vásárlói számát jelentősen megnövelheti. A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan fejlesztési folyamat,mely a teljes honlapot érinti, beleértve a programozást, a felépítést és a szövegezését is. Célja egy a keresők rangsorolási szempontjait figyelembevevő honlap kialakítása. Mivel ez a folyamatsor a marketinget is érinti, keresőmarketingnek is szokták nevezni.

keresőoptimalizálás alapja, hogy a keresők elemi érdeke, a felhasználók számára mindig a legjobb, legaktuálisabb, a keresésre legrelevánsabb információval rendelkező oldalakat ajánlják, ami által nő a látogatók elégedettsége. Az elégedett látogatók pedig több felhasználót jelentenek a mind keresők, mind pedig a honlapok számára. Ezért segítenünk kell a keresők munkáját a megfelelő honlapszerkezet és tartalmi felépítés kialakításával. Egy jól optimalizált honlap esetében a látogatóknak akár a 70-80%-a érkezhet a keresőkből.

A sikeres keresőoptimalizálás feltételei

Megfelelő kulcsszavak kiválasztása
Nagyon fontos, hogy honlapját a tevékenységi körének megfelelő, legtöbbet keresett kifejezésekre optimalizáljuk. Segítséget nyújtunk a megfelelő kulcsszavak kiválasztásában, valamint ha konkrét javaslatokkal érkezik hozzánk, megvizsgáljuk azokat, hogy a lehető legtöbb látogatót vonzó kulcsszavakra optimalizáljuk oldalát.

A jól megírt szöveg
A keresők szöveges tartalmat olvasnak és a szöveges linkeket követve járják be honlapját. A jól kialakított honlap szöveg a sikeres keresőoptimalizálás elengedhetetlen feltétele. A szöveges tartalom megfelelő kialakításában szövegíró kollégáink nyújtanak segítséget.

Programozás
Honlapjának programozás szempontjából olyan kialakításúnak kell lennie, mely megkönnyíti és segíti a feltérképezést keresők számára. Programozóink jól ismerik ezeket a feltételeket, ezért az általunk készített weboldalak keresőoptimalizálásra elő vannak készítve, de fejlesztőink meglévő honlapja átalakítására is készen állnak.

Díjszabás
Az ár mindig feladattól függ, mert számtalan tényező befolyásolja azt (kiválasztott kulcsszavak, az optimalizálandó oldal paraméterei). Bizonyos kulcsszavak esetében csak sikerdíjat állapítunk meg keresőoptimalizálás szolgáltatásunkra, vagyis Önnek csak akkor kell fizetnie, ha munkákkal célt értünk és honlapja a google találati listájának első oldalára kerül!

Referencia

Néhány ránkbízott kulcsszó a teljesség igénye nélkül:

asztalos, bútorasztalos, beltéri lépcső, lépcső készítés, flash programozó, klíma, hitachi klíma, 
samsung klíma, clivet, rivacold, külföldi munka, gázkészülék szerviz, gázkészülék javítás,
gázkészülék, hidegtál, szendvicsek, férfi parfüm, női parfüm, burberry parfüm, breil parfüm, miss sixty parfüm, ...

(Az fenti kulcsszavakra az általunk optimalizált oldalak mindegyike a Google találati listájának első oldalán szerepel)

Kérdése van? Kérdése van?

Kapcsolatfelvétel
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

elérhetőségeink elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863