Honlapkészítés

Honlapot ma már sokan készítenek. Azonban honlap és honlap között akkora különbség van, mint egy kisgyermek rajza és egy festőművész alkotása között.

1999 óta készítünk honlapokat. Értünk hozzá.

A honlapkészítés összetett munka, bonyolult folyamat, sok terület ismeretét igényli. Tisztában kell lenni a technika aktuális vívmányaival, a legújabb trendekkel.  Olyan arculatot kell tervezni, amely nem csak egyedi és ízléses, de átláthatósága, használhatósága, kezelhetősége is tökéletes (webdesign).
A honlapkészítés egyik igen fontos része ma már a keresőoptimalizálás.
A tartalmakat pedig, egyre több nyelven kell publikálni. A Webtown rendszerei mindezt támogatják.
A honlapkészítés terén szerzett több mint 10 éves tapasztalatát nyújtja Önnek minden egyes projekt során.

Az általunk készített honlapok felépítése maximálisan alkalmazkodik az Ön elképzeléseihez. A munka legelső fázisa nálunk nem a fejlesztés. A honlapkészítés első, mindent megalapozó lépése a tervezés. Önnel együtt közös munkával tervezzük meg a honlap számára legjobb felépítést, a legjobb designt, a legjobb struktúrát, a legjobb rendszert.

A közösen elkészített tervekre alapozva indulhat maga a fejlesztés, mely a tartalom feltöltése után sem ér véget. A Webtown hatékony segítséget nyújt Önnek az üzemeltetés és a keresőoptimalizálás terén, és akkor is, ha a későbbiekben tovább szeretné fejleszteni weblapját.

Kérdése van? Kérdése van?

Kérdése van?
Kérdése van, ajánlatot kérne? Adja meg adatait, visszahívjuk!
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1116 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863