Állásajánlatok

Szoftvertesztelő

Szoftvertesztelőket keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

Senior PHP fejlesztő

Senior PHP fejlesztőt keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly projektekben részt venni, van legalább 2 éves, éles PHP fejlesztői tapasztalatod és Symfony ismereted, ez az állásajánlat Neked szól!

missing-image

Senior Java fejlesztő / Java architect

Senior Java fejlesztőt / Java architectet keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

Java fejlesztő

Java fejlesztőket keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

IT üzleti elemző / rendszerszervező

IT üzleti elemzőket keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

Kérdésed van? Kérdésed van?

Kapcsolatfelvétel
Kérdésed van? Írj nekünk!
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863