Állásajánlatok

Szoftvertesztelő

Szoftvertesztelőket keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

Senior PHP fejlesztő

Senior PHP fejlesztőt keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly projektekben részt venni, van legalább 2 éves, éles PHP fejlesztői tapasztalatod és Symfony ismereted, ez az állásajánlat Neked szól!

missing-image

Senior Java fejlesztő / Java architect

Senior Java fejlesztőt / Java architectet keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

Java fejlesztő

Java fejlesztőket keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

IT üzleti elemző / rendszerszervező

IT üzleti elemzőket keresünk! Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél egy lendületes fiatal csapat tagjaként komoly nagyvállalati projektekben részt venni, ez az állásajánlat neked szól!

missing-image

Kérdésed van? Kérdésed van?

Kapcsolatfelvétel
Kérdésed van? Írj nekünk!
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
captcha

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

Cím

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b

Telefon és fax

Tel: 792-0240 / Fax: 700-2863